[Bundesliga] Gladbach blijft Dortmund op de hielen zitten

Borussia Mönchengladbach heeft zondag in de Bundesliga met 1-0 gewonnen van laagvlieger SC Freiburg. Raffael werd met een treffer in de 62e minuut matchwinner voor de thuisploeg. Gladbach blijft nummer drie Borussia Dortmund door de zege op drie punten achterstand volgen.

Luuk de Jong viel vier minuten voor tijd in bij Gladbach. Roel Brouwers moest negentig minuten lang vanaf de bank toekijken.

Hannover 96 handhaafde zich in de middenmoot door Eintracht Frankfurt met 2-0 te verslaan. Mame Biram Diouf en Szabolcs Huszti waren verantwoordelijk voor de treffers in Hannover. De bezoekers sloten het duel vanwege een rode kaart voor Martin Lanig met tien man af. Frankfurt staat vijftiende, zes plaatsen lager dan Hannover.