'Crash Bandicoot naar Sony'

De officiële website van de Crash Bandicoot-serie is offline gegaan. Nu lijkt dat wellicht niet zo heel erg interessant, maar Activision heeft verder ook alle verwijzingen naar de serie verwijderd. Is het een voorbode voor een overstap naar Sony?

Reddit-user cocobandicoot heeft een flinke post gemaakt waarin hij een hoop aanwijzingen opsomt die erop wijzen dat Sony de rechten heeft overgenomen van Activision. Niet alle opgesomde punten zijn overigens even geloofwaardig, maar al met al zou hij zomaar eens gelijk kunnen krijgen.

Het verwijderen van alle verwijzingen door Activision naar de serie, inclusief het niet meer aanbieden van support voor de laatste Crash Bandicoot-game die Activision heeft gemaakt, Crash: Mind over Mutant, is natuurlijk wel erg opvallend,

Een van de belangrijkste aanwijzingen is het verschijnen van onderstaand plaatje in de PlayStation 4 launch trailer. Toeval of zit er meer achter? Zouden jullie interesse hebben in een nieuwe Crash Bandicoot voor bijvoorbeeld PlayStation 4?

Crash Bandicoot Sony