FOK! wat een weer... Overgang naar rustig en koud herfstweer.

De komende dagen verlopen vrij koud, maar van echt winterweer is nog geen sprake. Veel mensen op een bekend forum krijsen al stad en land bij elkaar bij iedere uitvoer, maar dat ben ik inmiddels wel gewend. De zolderautistjes dus. (Grapje, maar ik meen het wel.) Gelukkig zijn we op FOK! wel wat genuanceerder en hier heb ik tenminste wél met verstandige mensen te maken. (Weer een grapje, maar ook dit is de waarheid.)

Even serieus nu. Alleen in Zeeland zijn er op een paar plekken wat vlokken sneeuw gesignaleerd, maar elders bleef het bij lichte regen. In het oosten en noordoosten bleef het zelfs vrijwel droog met enkele opklaringen. De enige neerslag die er nog kan vallen is vanmiddag en dan alleen nog maar in het zuidoosten. Elders is en blijft het voor langere tijd droog. De zon komt er af en toe door en de wind neemt iets in kracht af. Wel draait hij naar het kille noordoosten toe, dus dat is geen fijne hoek. De middagtemperatuur ligt tussen de 3 en 5 graden.

Na morgen blijft het wat aanmodderen met het weer. Hoewel het droog blijft hoeven we niet op heel veel zon te rekenen. Ik moet wel zeggen dat het kwik daarbij weer iets oploopt.

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

 

 

 Herfstkleuren
Werkelijk prachtige herfstkleuren. Deze fraaie foto is gemaakt vanuit Terneuzen en de fotograaf van dienst heet D_tje. We zien tevens al het front naderen.

Zonso
En ook Dumpiej maakte weer een heel mooie foto. Op deze vroege morgen zat hij al op de pont naar de overkant waar de plicht hem al stond op te wachten...