Messi was bang voor gebroken botten

Lionel Messi benadrukt in de Spaanse media dat hij naar de buitenwereld niet geheimzinnig heeft gedaan over zijn recente blessure. De sterspeler van FC Barcelona raakte geblesseerd in het eerste Super Cup-duel met Atlético Madrid. Daardoor miste hij afgelopen weekend de wedstrijd tegen Málaga.

"Het was gelukkig niet meer dan een kneuzing. Op de foto kon ik eerst niet goed zien wat het was, of het wel of niet was gebroken. Er is veel over gezegd", sprak Messi tegen Marca.

"Ik heb gehoord dat de club en ik iets zouden hebben verzwegen, maar dat is niet waar. Het was lastig, want ik kreeg te maken met een terugval. Daardoor werd ik zorgvuldiger om beter te herstellen", aldus de Argentijn. Zondagavond speelt Barça een uitwedstrijd tegen Valencia.

Messi miste in de return tegen Atlético een strafschop, maar Barcelona wist desondanks de Spaanse Super Cup te veroveren. "We speelden tegen een ploeg die het ons heel lastig maakte. Ze gaven weinig ruimte weg en ze waren gevaarlijk in de counter. Ik ben blij dat we die titel hebben gewonnen."