'PI-Air' terug bij Feyenoord

Pierre van Hooijdonk wordt samen met Patrick Lodewijks verantwoordelijk voor de beloften van Feyenoord/SBV Excelsior. Club en trainers kijken uit naar komend seizoen.

De Rotterdamse club maakt op de officiële website het nieuws bekend. Van Hooijdonk en Lodewijks nemen het takenpakket over van Giovanni van Bronckhorst, die zich gaat toeleggen op zijn rol bij het eerste elftal.

"Het is voor Feyenoord een goede zaak dat iemand als Van Hooijdonk, die grote verdiensten heeft gehad bij de club, weer hier aan de slag gaat", zegt technisch directeur Martin van Geel. "Wij zijn er blij mee dat we iemand van zijn statuur kunnen toevoegen aan de staf van Jong Feyenoord/Excelsior."

Ook Van Hooijdonk zelf reageert verheugd. "Natuurlijk is het voor mij bijzonder om in een nieuwe rol terug te keren bij Feyenoord. Ik kijk er naar uit om bij de beloften aan de slag te gaan, omdat het voor mij een mooie gelegenheid is om te kijken of ik echt het coachvak in wil."

"Daarnaast vind ik het erg leuk dat ik dit met Patrick Lodewijks ga doen, die ik al erg lang ken en met wie ik heel goed kan opschieten", besluit Van Hooijdonk, die met Lodewijks enkele jaren in de A-selectie van Feyenoord zat.