[Serie A] Juventus sluit seizoen af met nederlaag

Juventus heeft het seizoen in de Serie A zaterdag besloten met een nederlaag bij Sampdoria. De ploeg uit Genua trok met 3-2 aan het langste eind. Voor de 'Oude Dame', die op 87 punten uit 38 wedstrijden blijft staan, was het de vijfde verliespartij van het seizoen.

Via Fabio Quagliarella was de kampioen na 25 minuten op voorsprong gekomen, maar Eder, Lorenzo di Silvestri en Mauro Icardi bezorgden Sampdoria drie punten. In blessuretijd bracht Emanuele Giaccherini het verschil nog wel terug tot een doelpunt.

Het duel was er een om des keizers baard. Juve stelde eerder deze maand al de landstitel veilig, terwijl Sampdoria zich reeds veilig speelde. De overige wedstrijden van de laatste speelronde in Italië worden zondag afgewerkt.