Deze zomer gegarandeerd zon voor Sims

Electronic Arts heeft een nieuwe producerwalkthrough voor De Sims 3 Exotisch Eiland uitgebracht. In deze video gaan we naar Isla Paradiso, de nieuwe exotische wereld uit het uitbreidingspakket.

Graham Nardone, assistent-producent van De Sims 3 Exotisch Eiland, neemt de kijkers mee op een tocht aan boord van de SS Nardone, de woonboot die hij zelf in de game gecreëerd heeft. Op Isla Paradiso kunnen de Sims even helemaal ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Ze kunnen woonboten bouwen, van haven naar haven zeilen, onbewoonde eilanden verkennen, resorts beheren, snorkelen, duiken, de wondere onderwaterwereld verkennen, vriendschappen sluiten met ZeemeerSims en gezonken schatten opsporen.

Spelers die De Sims 3 Exotisch Eiland alvast reserveren krijgen de Limited Edition van de game, inclusief het Eiland Overlevingspakket. Dat is een set met spullen die je Sims kunnen gebruiken om te overleven op een onbewoond eiland. Verder is deze week ook aangekondigd dat spelers die het spel reserveren via Origin.com het Carnavalskostuumpakket ontvangen, met daarin twee exclusieve carnavalskostuums om feest te vieren op het eiland.

De Sims 3 Exotisch Eiland komt op 27 juni 2013 uit op pc en Mac.