Lohan heeft nog geen afkickkliniek gevonden

Het is nog onduidelijk in welke kliniek Lindsay Lohan haar verplichte afkickpoging gaat doen. De getroebleerde actrice ging maandag akkoord met een voorstel van justitie dat onder meer inhoudt dat ze zich negentig dagen op moet laten nemen in een gesloten kliniek.

Lohan liet eerder doorschemeren dat ze graag in haar nieuwe woonplaats New York af wil kicken. Entertainmentwebsite TMZ vogelde echter uit dat er in New York geen gesloten kliniek is waar de 26-jarige Lindsay behandeld kan worden.

"We weten nog niet waar ze af gaat kicken, dat zijn we nu aan het uitzoeken", laat Lindsays advocaat Mark Heller weten aan entertainmentzender E! "We overwegen New York, maar zijn nog niet zeker." Volgens Heller komt elke Amerikaanse staat in aanmerking, zolang er maar een geschikte kliniek is.

Voordat de actrice zich op laat sluiten moet ze nog een paar klussen afronden. Zo heeft ze nog de opnamen van een gastrol in Charlie Sheens Anger Management in haar agenda staan. Lohan, die al vijf keer eerder probeerde af te kicken van drugs en alcohol, moet op 2 mei kunnen aantonen dat ze onder behandeling staat.