Chris Brown zal Rihanna nooit meer slaan

Rapper en professioneel vrouwenbokser, Chris Brown, zal zijn vriendin Rihanna nooit meer slaan. Dit zei hij nadat hij gevraagd werd over zijn relatie met zangeres Rihanna.

Chris Brown verbouwde in 2009 het gezicht van Rihanna waar hij toen ook al een relatie mee had. Uiteindelijk werd hij daar dan ook voor veroordeeld. Rihanna heeft hem inmiddels vergeven en is weer diep onder invloed van haar vriendje Chris.

Brown zei: "Ik heb ontzettend spijt van die avond. Het was echt de grootste fout van mijn leven. Maar ze houdt van mij dus ja, wat kan ik zeggen. Al heb ik er wel hard voor moeten werken. Ik heb erg veel geleerd van die avond, ik was toen nog jong maar ik ben erg gegroeid in de afgelopen jaren. Ik nam alles voor lief."

De mishandelaar zei dat zijn fans en vrienden hem gesteund hebben in die moeilijke tijd. "De mensen die mij wél echt kennen en mijn fans hebben mij er doorheen getrokken. Mensen bekritiseren mij en vallen mij constant aan. Maar daar trek ik mij niets van aan. Zij kennen mij niet en zij kennen ons niet."

Rihanna heeft het haar lover vergeven. Al zal ze hem wel verlaten als hij haar weer zou slaan. "Hij heeft niet de luxe om het weer te verpesten.' Chris zei dat hij zijn voortaan niet meer zijn vuisten zal gebruiken om zijn mening kracht bij te zetten. 'Ik heb er echt van geleerd en zal haar nooit meer slaan."