FOK! wat een weer...Eentonig

Goedemorgen! In de tweede helft van de winter en aan het begin van de lente kan het soms erg eentonig weer zijn. Ook nu is dit het geval en daardoor zal er de komende dagen in het huidige weerbeeld niets gaan veranderen.

In de loop van de week neemt de kans op opklaringen wel wat toe, maar dat is verder het enige wat er te vertellen valt. Het blijft vrijwel overal droog en de temperatuur loopt op tot 5 graden. In de nachten ligt het kwik rond het vriespunt. De zwakke tot matige wind blijft de rest van de week uit een noordelijke richting waaien.

Erg zacht weer was het gisteren op IJsland waar de temperatuur opliep tot ruim 14 graden. In Frankrijk, maar ook in Spanje hebben ze enkele zeer koude nachten achter de rug met temperaturen die tot onder de -10 zakte.

Wij zouden graag zien waar onze users vandaag uithangen en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's verschijnen bij het weerbericht van morgen.

Wil je eindelijk wel eens weten waarom het steeds precies boven jouw hoofd regent? Of waarom de zon altijd lijkt te schijnen op het moment dat jij met een kater wakker wordt? Mail je vragen over het weer naar weer@fok.nl en de weercrew maakt je weer wijzer.

Sneeuw in Goch Ook bij qltel in Goch viel er het afgelopen weekend een paar centimeter sneeuw.

Dooiende sneeuw
Inmiddels is de meeste sneeuw ook daar weer verdwenen.