Bram Moszkowicz: het is geen fijne tijd

Bram Moszkowicz is aangedaan door alle gebeurtenissen van afgelopen tijd. De advocaat zag onder meer zijn relatie stranden en werd door de Raad van Discipline verboden zijn beroep nog langer uit te oefenen.

Daarnaast werd Moszkowicz afgelopen week door zijn cliënte Estelle Cruijff ingeruild voor Nico Meijering. "Het is geen fijne tijd", reageert Moszkowicz in RTL Boulevard. "Ik kan het wel mooier doen klinken, maar het is geen fijne tijd."

De 52-jarige strafpleiter, die in beroep ging tegen de beslissing van de Raad van Discipline, hoopt in het nieuwe jaar beter nieuws te krijgen. "Ik hoop dat het hof in april, mei zal zeggen dat ik mijn beroep wel nog mag uitoefenen." Als dat niet gebeurt, ziet Moszkowicz een carrière als juridisch adviseur niet zitten. "Ik ben niet een bureaujurist."

Ook het stranden van zijn relatie is de advocaat niet in de koude kleren gaan zitten. "Ik zou liegen als ik zou zeggen dat de laatste maanden me niks hebben gedaan. Maar ik kan aardig relativeren. Eva en ik zijn uit elkaar gegaan omdat we vonden dat het zo moest zijn. Als je begint is dat niet wat wil je wil, dat het zo eindigt."