FOK!filmtip van de dag: Leatherheads

Elke dag zijn er wel meerdere films op de televisie te zien. Maar welke film moet er nou echt worden gezien? FOK!film geeft elke dag een overzicht van de beste films en bij gebrek daaraan een dvd-tip. Valt er vanavond nog wat te zien? Je leest het op FOK!

Het is vandaag middelmatige maandag en de omroepen vieren dit door alleen maar middelmatige films uit te zenden. Er zijn vandaag twee films die zich van deze middelmatigheid weten te onderscheiden. My Neighbours Secret, die om 16:00 te zien is, doet dit in negatieve zin. Met een cijferscore van 3,8 is de kijker nog redelijk lief geweest voor de maatschappij die deze pulp produceeerde. Ga deze film niet kijken tenzij je echt niets beters te doen hebt.

De FOK!filmtip van de dag is dan ook een film met een betere status: Leatherheads is vanavond om 20:30 te zien op RTL 8. De film gaat over Dodge Connolly die in 1925 een footballheld op leeftijd is. Hij heeft zich voorgenomen om het team van de wekelijkse kroeggevechten weer terug het stadion in te krijgen. Helaas kapt op dat moment de sponsor er mee en de hele football sport staat er in de V.S. niet best meer voor. Als laatste redmiddel wil Dodge een jonge footballspeler overhalen om zijn team te komen versterken en zo de sport weer meer aanzien te geven. Voor de vrouwelijke FOK!ster: deze jonge sporter is een genot om naar te kijken. Deze jongeling is tevens een oorlogsheld maar een journaliste prikt door zijn verhaal heen.

trailer Leatherheads (voorafgaand 15s reclame)

Ook meehelpen aan de FOK!filmtip? Meld je aan als redacteur nieuws voor FOK!film. Stuur een bericht met motivatie naar film@fok.nl!