Wannabemodel doet tienerjochie

Fuck die losers die het met hun middelmatig uitziende leraressen doen: zij zijn amateurs vergeleken met het 15-jarig Amerikaans jochie dat het met een 28-jarig model heeft gedaan!

Tenminste, dat is wat Anna Welsh zelf beweerde in haar profiel op een modellensite. In werkelijkheid is Anna een 31-jarige voorzitter van de directie van een peuterspeelzaal. Haar voorliefde voor jonge kinderen strekte zich ook uit naar haar seksleven: ze deed een 15-jarig jochie en stuurde foto's van zichzelf naar twee anderen, een 15 jaren oud en de ander 16.

Anna kreeg de kriebels in haar vrouwendeeltjes voor jonge jochies toen haar huwelijk barsten begon te vertonen. Ze was getrouwd met ex-militair Jon, en had met hem al drie kinderen.

Haar profiel, dat nu verwijderd is, had plaatjes van haar in lingerie en de volgende beschrijving: "Mijn naam is Anna, ik ben een atleet en een beginnend fitnessmodel. Ik ben een promotiemodel voor AC Model and Talent. Ik heb ook slaapkamershoots gedaan, shoots in bikini, en ander soorten van modellenwerk."

Een fotograaf die graag anoniem wil blijven heeft MailOnline verteld dat Welsh hem honderden dollars heeft betaald voor drie fotoshoots. De foto's daarvan zijn nooit gepubliceerd. Tot nu.