FOK! wat een weer...Geregeld zon

Goedemorgen! De wind speelde gisteravond de hoofdrol en wakkerde langs de kust even aan tot stormachtig. Op volle zee is het zelfs tot storm gekomen, maar deze depressie trok erg snel voorbij en tot veel overlast heeft dit waarschijnlijk niet geleid. Veel regen viel hierbij overigens niet en vandaag is het op de meeste plaatsen ook gewoon droog en schijnt de zon geregeld.

Langs de kust waait vandaag nog wel een krachtige wind uit het zuidwesten, maar ook in het binnenland zal de wind nog goed voelbaar zijn. De middagtemperatuur ligt rond de 8 graden. Tegen de avond neemt de bewolking van het westen uit weer toe en later zou hier dan wat regen uit kunnen gaan vallen. Deze regen lijkt morgen nog enige tijd boven ons land te blijven liggen, maar grote hoeveelheden lijken er niet te gaan vallen. Ook op de dagen na morgen kan er af en toe wat regen vallen en zal de zon zich maar heel af en toe laten zien.

In Europa viel er veel regen in Noorwegen, De Britse Eilanden en in Griekenland. Verder viel het op dat het in zuiden van Noorwegen midden in de nacht ruim 15 graden was, terwijl het tegelijkertijd in Lapland 25 graden vroor.

Wij zouden graag zien waar onze users vandaag uithangen en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's verschijnen bij het weerbericht van morgen.

Wil je eindelijk wel eens weten waarom het steeds precies boven jouw hoofd regent? Of waarom de zon altijd lijkt te schijnen op het moment dat jij met een kater wakker wordt? Mail je vragen over het weer naar weer@fok.nl en de weercrew maakt je weer wijzer.

Prachtig weer in EemnesIk ben wel weer toe aan wat kleur! KlapMongeaul maakte dit oer-Hollandse plaatje aan het begin van de herfst. Heel erg mooi!