[NBA] San Antonio verliest in eigen huis van Clippers

San Antonio Spurs heeft maandag in eigen huis zijn meerdere moeten erkennen in Los Angeles Clippers. De viervoudig NBA-kampioen boog met 92-87 voor de ploeg uit Californië. Voor Los Angeles betekende het de zesde overwinning op rij. Dankzij de zege neemt de ploeg de eerste plaats over in de Western Conference. San Antonio bezet daarin de vierde positie.

Spelverdeler Chris Paul hielp zijn ploeg met negentien punten en acht assists aan de overwinning. Bij San Antonio was routinier Tim Duncan goed op dreef. Hij liet twintig punten en veertien rebounds aantekenen.

Memphis Grizzlies leed na acht zeges op rij weer eens een nederlaag. Voor eigen publiek werd met 96-92 verloren van Denver Nuggets. In de laatste twee minuten van de wedstrijd gaf Memphis een voorsprong van vier punten uit handen.

De Italiaan Danilo Gallinari was bij Denver goed voor 26 punten. Rudy Gay werd met 22 punten topscorer voor Memphis. Door het verlies moesten de Grizzlies de eerste plaats in het westen afstaan aan de Clippers.

Overige uitslagen
Utah Jazz - Houston Rockets 102-91
Atlanta Hawks - Orlando Magic 81-72
Charlotte Bobcats - Milwaukee Bucks 102-98
Washington Wizards - Indiana Pacers 89-96
Dallas Mavericks - Golden State Warriors 101-105


San Antonio verliest in eigen huis van Clippers (Foto: Novum)