[NBA] New York en San Antonio nog ongeslagen in NBA

New York Knicks is ook na drie duels nog ongeslagen in de NBA. De ploeg uit de Big Apple won uit bij Philadelphia 76'ers gemakkelijk met 110-88. Voor New York betekent het de beste seizoenstart sinds 1999.

Ook San Antonio Spurs is nog zonder nederlaag. De ploeg uit Texas kende in eigen huis geen moeite met Indiana Pacers en boekte met 101-79 de vierde overwinning op rij.

Carmelo Anthony was andermaal de man van de avond bij de Knicks. Net als in de eerste twee duels werd hij topscorer, met 21 punten. Zes spelers noteerden dubbele cijfers, van wie Raymond Felton met zestien punten en acht assists het grootste aandeel leverde.

Philadelphia kon in het eigen Wells Fargo Center geen vuist maken. De eerste twee kwarten gingen nog redelijk gelijk op, maar toen New York in het derde kwart het verschil boven de twintig punten tilde was de wedstrijd beslist.

San Antonio is als enige team in de Western Conference nog ongeslagen. Tegen de Pacers waren de Spurs ditmaal niet afhankelijk van spelverdeler Tony Parker, die in de laatste twee wedstrijden met scores in de laatste minuut San Antonio de overwinning bezorgde. Gary Neal werd dit keer met zeventien punten topscorer van de avond, terwijl Tim Duncan veertien punten en elf rebounds liet optekenen.

Titelhouder Miami Heat wist voor eigen publiek Phoenix Suns te verslaan: 124-99. Le Bron James hielp Miami met 23 punten aan de derde zege in vier wedstrijden.