Lamey keert terug bij RKC Waalwijk

Michael Lamey keert per direct terug naar RKC Waalwijk. Dit heeft de Waalwijkse formatie op de officiële website bekend gemaakt. De 32-jarige verdediger tekent een contract tot medio 2015.

Lamey debuteerde in het seizoen 2000/2001 bij RKC Waalwijk. Na twee succesvolle seizoenen koos hij voor een overgang naar PSV, waarna hij achtereenvolgens ook nog voor AZ, FC Utrecht, de Duitse clubs MSV Duisburg en Arminia Bielefeld, het Engelse Leicester City en Wisla Kraków uit Polen speelde.

In de afgelopen weken hield Lamey zijn conditie bij RKC Waalwijk op peil en maakte indruk op de technische staf, die hem vervolgens vastlegde. "Michael is een heel goede speler. Dat wisten we al vanuit het verleden, maar dat heeft hij de afgelopen weken ook op het trainingsveld laten zien", liet hoofdscout Janus van Gelder weten.

"Hij kan op diverse posities in de achterhoede uit de voeten en heeft jarenlang in respectievelijk de Eredivisie en de Duitse Bundesliga gespeeld. Michael neemt, kortom, behoorlijk wat ervaring met zich mee."