'Utrecht wil verder met Duplan, Van der Gun en Kali'

FC Utrecht wil verder met Edouard Duplan, Cedric van der Gun en Anouar Kali. Volgens Voetbal International willen de domstedelingen de aflopende verbintenissen van de drie verlengen. Er zouden zelfs al afspraken gemaakt zijn met de zaakwaarnemers van de spelers, die allemaal met regelmaat een basisplaats hebben bij de nummer zes van de Eredivisie.

Middenvelder Kali debuteerde vorig jaar april tegen Vitesse en heeft zich sindsdien stormachtig ontwikkeld. Het 21-jarige jeugdproduct kwam inmiddels tot 25 competitieduels in de hoofdmacht. De Franse buitenspeler Duplan is bezig aan zijn derde seizoen. Hij verruilde in 2010 Sparta voor Utrecht en heeft inmiddels 63 competitieduels en dertien goals achter zijn naam.

Van der Gun keerde vorig seizoen, na twee jaar afwezigheid, terug bij Utrecht. Hij was deze voetbaljaargang in alle competitiewedstrijden van de partij.

Utrecht neemt aan het einde van het seizoen ook afscheid van een aantal spelers. Zo zal aanvaller Leon de Kogel vrijwel zeker geen contractverlenging krijgen. Verdediger Jan Wuytens heeft eveneens een transfervrije status en gaf Utrecht al te kennen te willen vertrekken.