FOK! wat een weer...Wegtrekkende regen

Goedemorgen! De afgelopen nacht heeft het vrijwel overal geregend en op veel plaatsen viel er 10 tot 15 mm. In het noordwesten zal het in de loop van de ochtend droog gaan worden en klaart het op. Deze opklaringen breiden zich dan langzaam verder uit over het land, maar in Limburg zal het nog een lange tijd blijven regenen en is het nog maar de vraag of de opklaringen daar voor zonsondergang aankomen.

De meeste zon is vanmiddag voor het westen en noorden. In het westen blijft het overwegend droog, maar in het noorden is later op de dag kans op een bui. In de avond is daarbij ook een kleine kans op onweer. De temperatuur loopt hierbij op naar ongeveer 14 graden. De wind komt uit het westen en is matig tot vrij krachtig.

Morgen lijkt een prima dag te worden. De zon schijnt op veel plaatsen en waarschijnlijk blijft het op de meeste plaatsen droog. De temperatuur loopt net als gisteren op naar 14 graden. De wind is zwak tot matig en draait naar het noordwesten. Dit licht wisselvallige weer zullen we ook de komende dagen houden. Mooi najaarsweer lijkt er dus nog steeds niet in te zitten.

Wij zouden graag zien waar onze users vandaag uithangen en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's verschijnen bij het weerbericht van morgen.

Wil je eindelijk wel eens weten waarom het steeds precies boven jouw hoofd regent? Of waarom de zon altijd lijkt te schijnen op het moment dat jij met een kater wakker wordt? Mail je vragen over het weer naar weer@fok.nl en de weercrew maakt je weer wijzer.

Zonsondergang op TerschellingPrachtige foto van Sytse Schoustra die een mooi uitzicht heeft op Terschelling.