Immers: "Ideaal moment voor goal"

Lex Immers won vanavond het Feyenoord-publiek voor zich door in de slotminuut van de verlenging tegen N.E.C. Nijmegen de 2-3 te scoren. Hij blijft nuchter onder zijn heldenrol.

"Ik zag dat Guyon Fernandez de bal alleen nog maar kon terugkoppen vanaf de achterlijn”, legt Immers uit aan De Telegraaf. "Ik deed een stap naar achteren en nam die bal vol op mijn pantoffel. Een ideaal moment. N.E.C. had geen tijd meer om nog een keer terug te knokken. De wedstrijd was gespeeld."

Immers oogste verbazing door na de nederlaag tegen PSV positief te spreken over zijn eigen spel. Tegen N.E.C. was hij redelijk onzichtbaar, maar door zijn doelpunt zette hij zichzelf in de schijnwerpers. "Hoe ik tegen N.E.C. heb gespeeld? Nou gewoon, zoals iedereen. Zoals het moet."

Feyenoord bekerde door tegen N.E.C. na een verrassende wedstrijd. De Rotterdammers keken eerst tegen een achterstand aan, maar konden die in de tweede helft ombuigen naar een 1-2 voorsprong. Nog geen minuut later zette Leroy George de stand op 2-2, waardoor het op verlengen aankwam.