'Jacksongate' gaat maar door

Katherine Jackson wil haar kinderen Janet, Randy en Rebbie niet zien. Ze is boos op de drie omdat die haar niet vertelden dat het kroost van Michael Jackson eind vorige maand contact met haar zocht toen ze in Arizona zat.

Het trio mag het huis in Calabasas waar Katherine met Michaels kinderen woont voorlopig niet in. Dat bepaalden de beheerders van de nalatenschap van Michael Jackson onlangs nadat in het huis een vechtpartij was ontstaan om Paris, Prince en Blanket.

"Katherine mag Janet, Rebbie en Randy wel zien, maar niet in dat huis", zegt een ingewijde tegen de Amerikaanse entertainmentsite Radar Online. "Ze heeft daar echter geen trek in omdat ze haar vertrouwen hebben beschaamd en haar niet hebben verteld dat Michaels kinderen contact probeerden te zoeken."

Het rommelt al weken in de familie Jackson. De oorlog begon toen Jermaine, Janet, Rebbie en Randy een brief stuurden naar de beheerders van Michaels nalatenschap. Ze beweren dat John Branca en John McClain het testament van hun broer hebben vervalst en eisen hun ontslag.

Jermaine heeft inmiddels zijn excuses aangeboden, maar Katherine voelt zich volgens de ingewijde bedrogen. "Ze wil dat Randy stopt met het vertellen van verhalen in de media. Ze wil vooral geen contact met hem."