Vince Vaughn aan de slag met remake The Brady Bunch

Vince Vaughn gaat de tv-serie The Brady Bunch in een nieuw jasje steken. De Amerikaanse tv-zender CBS betaalt de acteur en producent om de tv-serie uit de jaren zeventig opnieuw populair te maken, schrijft het Amerikaanse entertainmenttijdschrift The Hollywood Reporter.

CBS heeft het productiebedrijf van Vaughn en zijn zus Victoria opdracht gegeven om een nieuw scenario te maken voor The Brady Bunch. Mike Mariano, bekend als scenarist van My Name is Earl, gaat met het verhaal aan de slag.

De serie gaat over een gescheiden vader van drie zonen die hertrouwt met een vrouw met drie dochters. In de nieuwe tv-serie komen ook de twee exen van het hertrouwde stel aan bod. Als het scenario van Mariano in goede aarde valt, wordt bepaald of de serie echt wordt gemaakt.

De 42-jarige Vaughn is vooral bekend als acteur in de films Couples Retreat en Into the Wild. Zijn productiebedrijf Wild West Picture Show timmert flink aan de weg. Vorige week werd bekend dat hij de verfilming van de thriller The Risk Agent gaat produceren en dat hij ook de hoofdrol op zich neemt. Daarnaast werkt zijn bedrijf aan de actiefilm Gunslingers.