[WSR] Uitslag Race 2 Moskou

Arthur Pic heeft zijn eerste overwinning in de World Series by Renault geboekt. De Fransman zegevierde in de tweede race op de gloednieuwe baan in Moskou voor Walter Grubmuller en Kevin Korjus. Kampioenschapsleider Robin Frijns eindigde buiten de punten.

De poleposition in de tweede race was voor Jules Bianchi. De Fransman kreeg het in de eerste bochten aan de stok met Marco Sorensen, waarna beiden spinden. Waar Bianchi nogmaals spinde en uiteindelijk doorkon was het Sorensen die betrokken was bij een nieuwe aanrijding en samen met Sam Bird en Cesar Ramos uitviel. Ook Nico Muller crashte, waarna de safety car naar buiten kwam.

Pic profiteerde van de chaos door de leiding te grijpen. Nick Yelloly, Korjus en Grubmuller volgden de Fransman. Bij de pitsstops werd de definitieve volgorde bepaald in Pic, Grubmuller en Yelloly. Laatstgenoemde liet zijn motor in de pits afslaan, waardoor hij kansloos voor een goed resultaat was. Frijns kende ondertussen zijn eigen problemen. De Nederlander startte als zesde, reed ondanks de chaos in de eerste ronde op plaats acht, kende een slechte pitsstop en finishte na nog een spin op de zeventiende plaats. Toch leidt hij nog steeds de titelstrijd met tien punten voorsprong op Bird en 26 op Bianchi.