McClaren: "Hadden meer moeten scoren"

FC Twente won donderdag eenvoudig met 0-3 van UE Santa Coloma. Trainer Steve McClaren was niet geheel tevreden.Een week eerder won de ploeg van McClaren met 6-0 en was eigenlijk al zeker van de tweede voorronde van de Europa League.

Donderdag stond de eindstand al in de rust op het scorebord. "Het tempo was zeker aanwezig, maar het aantal goals had hoger kunnen zijn vanavond. We hadden meer moeten scoren", zegt de oefenmeester op de officiële website van FC Twente.

"Doordat de tegenstander zoals verwacht met tien spelers voor het doel speelde, was het lastig om daar door heen te komen. Na de eerste helft was de wedstrijd natuurlijk gespeeld. Santa Coloma heeft er hard voor gewerkt vandaag, ze brachten meer dan vorige week en daarmee hebben ze het ons lastiger gemaakt", besluit de Engelsman.

Luis Miquel Aloy, traner van de Andorrezen was trots op zijn ploeg. "Dit is voor ons een fantastische prestatie. Woensdag zei ik dat we voor het beste resultaat gingen en dat was dit ook zeker. We hebben het goed gedaan. Deze wedstrijden waren een prijs voor ons als team. Iedereen heeft meegespeeld en we hebben er allemaal van genoten."