Veni, vidi, vici in Total War: Rome II

SEGA heeft vandaag aangekondigd dat The Creative Assembly, de maker van de Total War-serie van pc-strategiegames, bezig is met Total War: Rome II voor de pc.

In Total War: Rome II zullen de spelers zich verdiepen in de gevaarlijke politieke intriges in de senaat van Rome, terwijl ze ook bezig zijn met dilemma's van families en de loyaliteit van 'vrienden' en bondgenoten. Het leiden van het grootste leger ooit gezien in de strijd zal slechts een van de uitdagingen zijn aan het hoofd van 's werelds eerste supermacht. Je mag zelf kiezen hoe je speelt. Wil je helpen een keizerrijk maken of de republiek herstellen? Wil je bekend staan als een tiran, welk land ga je veroveren en wie ga je vermoorden? 

"Onze games hebben altijd een grootse visie omvat", aldus Mike Simpson, Creative Director. "Maar nu breiden we die visie uit aan beide uiteinden van het spectrum. Aan de ene kant het immense bereik van de sandbox-campagne tot aan het menselijk drama van een krijger op het slagveld aan de andere kant, zo streven we naar een ongekend niveau van detail en schaal".

Rob Bartholomew, Brand Director voegt daaraan toe: "In ons vijfentwintigste jaar in de gamesontwikkeling, voelt het passend om terug te keren naar het meest veelgeprezen tijdperk. Er zijn al meerdere sprongen gemaakt in technologie sinds het originele spel en we zijn klaar om een nieuwe mijlpaal in gaming te gaan bereiken."

Total War: Rome II komt in 2013 uit voor pc.

Total War: Rome II

Total War: Rome II