Ronaldo waarschuwt Real voor Robben

Real Madrid moet woensdagavond winnen van Bayern München om de finale van de Champions League te bereiken. Cristiano Ronaldo verwacht dat dat gaat lukken.

De koploper van de Primera Division moet een 2-1 achterstand zien goed te maken wanneer zij in de finale willen staan op 19 mei in München. Ronaldo is zich bewust van de kracht van Bayern, maar is overtuigd van de kracht van Real Madrid en verwacht dat de finale bereikt wordt.

"We weten dat Bayern gaat spelen op de counter. Ik verwacht dat ze ons ook zullen respecteren aangezien wij thuis spelen", zegt Ronaldo in aanloop naar het duel in gesprek met bwin.com. "We voelen ons goed. Ik ben er zeker van dat we winnen omdat we spelen in ons eigen stadion voor eigen publiek."

Gevraagd naar de kracht van Bayern wijst Ronaldo naar de voorhoede van de Duitsers. "Mario Gomez een van de beste spitsen in de Champions League. En ook Franck Ribery en Arjen Robben zijn erg gevaarlijk. We moeten oppassen voor hun vier spelers in de voorhoede want zij kunnen het verschil maken."