Huntelaar: "We kunnen winnen van Bayern"

Klaas-Jan Huntelaar gaat vanmiddag met Schalke 04 op bezoek bij Bayern München. De spits gelooft in een overwinning van Die Königsblauen. Huntelaar is al het hele seizoen in bloedvorm en ook afgelopen donderdag bewees hij zijn waarde voor Schalke.

De Nederlander was met drie doelpunten in zijn eentje verantwoordelijk voor de 3-1 overwinning op Viktoria Plzen in de Europa League. Vanmiddag gaat Schalke op bezoek bij Bayern, dat de laatste weken in matige vorm verkeert. Huntelaar ziet dan ook kansen voor zijn ploeg. "We kunnen in elk geval winnen van Bayern. Als we dat doen, doen we heel goede zaken. Het kampioenschap zit er dan ook nog in", laat de oud-spits van onder meer sc Heerenveen en Ajax optekenen door Bild. "Bayern maakt een slechte fase door. Ze komen daar vast wel uit, maar het liefst pas na zondag."

De Nederlander heeft zelf ook een persoonlijk doel voor de wedstrijd van vanmiddag. Huntelaar hoopt voormalig ploeggenoot Manuel Neuer het nakijken te geven. "Tot dusver heb ik hem alleen maar op de training gepasseerd. Eerder dit seizoen hield hij ook de nul in het duel tussen Duitsland en Nederland. Dat moet maar eens veranderen."