The Rock over vervolgdelen Fast Five

Nadat Justin Lin de Fast & Furious reeks wat hoognodige vernieuwingen gaf met Fast Five, komen er nu, niet onverwachts, twee nieuwe delen van de serie. Universal Studio's gaf het groene licht voor twee nieuwe films.

Het was oorspronkelijk de bedoeling om deel 6 en 7 achter elkaar op te nemen, maar volgens Dwayne Johnson, ook wel The Rock, gaat dit niet door en zijn er wat veranderingen gemaakt in het schema.

''Ik denk niet dat we de twee delen meteen achter elkaar opnemen,'' zei hij tegen MTV. ''We willen het wel proberen, omdat het niet logisch zou zijn om de hele crew en cast op dezelfde plek bij elkaar te hebben, en vervolgens niet meteen alle opnames op te doen, maar met dit scenario kunnen we last krijgen van het weer, dus we nemen eerst Fast Six op en dan maken we ons later wel weer zorgen om Fast Seven.''

De mogelijke weerproblemen hebben vooral ook te maken met de locatie, wat veel minder zonovergoten is dan de locatie van Fast Five, Rio de Janeiro.

''We zullen aanwezig zijn in Engeland, en we gaan ook naar Duitsland, van wat ik heb gehoord.'' verteld Johnson. ''Dat is slechts wat er nu bekend is. En we beginnen met de opnames in Mei.''


Fast Six verschijnt rond 24 mei 2013 in de bioscoop.

De cast van Fast Five
De cast van Fast Five