Hockeymannen winnen opnieuw van Ierland

De Nederlandse mannen hebben ook hun laatste oefenduel tegen Ierland gewonnen. In het derde onderonsje won Oranje met 3-1. In het Spaanse Alicante opende Sander de Wijn na twintig minuten de score uit een cornervariant. Roderick Weusthof verdubbelde kort daarop de marge: 2-0.

Chris Cargo bracht Ierland tien minuten voor tijd weer terug in de wedstrijd, waarna Valentin Verga met een backhand de 3-1 eindstand op het bord zette. Bij Oranje zaten Robbert Kemperman, Billy Bakker en Marcel Balkestein op de tribune. Keepers Jaap Stockmann en Pirmin Blaak keepten beiden een helft.

Zondag versloeg Oranje de Ieren met 2-1. Vrijdag trok de ploeg van Paul van Ass met 4-1 aan het langste eind. Woensdag keert de Nederlandse equipe terug in het land. Op 31 januari pakken de internationals hun koffers weer voor een verblijf van 22 dagen in Australië.