Lammers: "Goede wedstrijd neergezet"

Excelsior boekte zaterdagavond een welkome overwinning op NAC Breda. Trainer John Lammers zag zijn elftal overtuigend met 3-0 uitpakken.

Door de overwinning draagt Excelsior de rode lantaarn voor minimaal één dag over aan VVV-Venlo. Trainer Lammers zag zijn ploeg een uitstekende wedstrijd spelen en is dan ook in zijn nopjes met de overwinning. De oefenmeester vindt dat zijn elftal de eclatante zege zelf heeft afgedwongen.

"We hebben opportunistisch gespeeld, een goede wedstrijd neergezet, scherp in de duels", analyseert de oefenmeester van de Kralingers na afloop tegenover diverse aanwezige media. "Dat is het resultaat van drie weken keihard werken waarin we duidelijke afspraken hebben gemaakt over hoe we het in de tweede helft van de competitie gaan doen."

NAC-trainer John Karelse was vanzelfsprekend een stuk minder enthousiast over het optreden van zijn elftal. "We kwamen overal te laat en pakken dan twee terechte rode kaarten, die voortkomen uit frustratie. Als je zo verliest, is dat erg triest."