Puyol: "Wij kunnen Real Madrid inhalen"

Carles Puyol heeft nog altijd veel vertrouwen in het behalen van de landstitel met Barcelona. De aanvoerder van Barça denkt koploper Real Madrid nog in te kunnen halen.

Real Madrid blijft maar winnen. Afgelopen weekend werd Granada met 5-1 aan de kant gezet. Barcelona begon minder goed aan 2012. In de stadsderby tegen Espanyol kwam de ploeg van trainer Josep Guardiola niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Hierdoor is de achterstand op koploper Real Madrid opgelopen tot vijf punten.

Desondanks denkt Puyol dat de titelrace nog lang niet gespeeld is. Volgens de Spaanse verdediger is er nog een lange weg te gaan. "Vijf punten is een groot gat. Maar er is nog een lange weg te gaan. We maken steeds minder fouten", zegt Puyol op een persconferentie.

"We geven niet op. We blijven tot aan het einde van de competie strijden. Hoewel Real Madrid er uitstekend voor staat, is het voor ons niet onmogelijk", aldus Puyol.

Barcelona bereidt zich momenteel voor op de return tegen Osasuna in de Copa del Rey. De heenwedstrijd werd al met 4-0 gewonnen. In de volgende ronde wacht Real Madrid.


Puyol: Wij kunnen Real inhalen (Foto: Pro Shots)