Conny: ik blijf van Constanza houden

Conny Breukhoven blijft ondanks alles wat er is gebeurd van Constanza houden. Haar adoptiedochter werd in juli veroordeeld voor een kluisroof in de villa van Hans Breukhoven. "Ik hou nog steeds van haar. Ze is mijn dochter."

"Als je kinderen neemt, is de liefde onvoorwaardelijk", vertelt Conny aan RTL Boulevard. "En als je vier kinderen hebt, kun je nooit zeggen dat ze het alle vier even goed doen."

De 60-jarige blondine heeft nog nooit een gesprek gehad met Constanza over de kluisroof. "Dat zal ik ook nooit hebben. Dat vind ik niet mijn taak", legt ze uit. "Ik ben haar moeder. Ik zal haar nooit vragen: waarom heb je dat gedaan?" Conny denkt het antwoord op die vraag zelf wel in te kunnen vullen. "Misschien wilde ze een nog beter leven hebben."

Constanza en haar partner Mohammed werden eind vorig jaar opgepakt op verdenking van het leegroven van de kluis van Hans Breukhoven. Het stel heeft twee kinderen, die door Bureau Jeugdzorg een tijd aan de zorg van Conny werden toevertrouwd. Sinds kort wonen de peuters weer bij hun ouders.