'Hülkenberg vervangt Sutil bij Force India in 2012'

Het lijkt er op dat Adrian Sutil voor het seizoen 2012 het veld moet ruimen bij Force India. De Duitser zal bij de renstal van Vijay Mallya op worden gevolgd door zijn landgenoot Nico Hülkenberg die nu nog testrijder bij de renstal is. De andere coureur zal naar verwachting weer Paul di Resta zijn.

Sutil zou niet meer zou geliefd zijn bij Force India sinds zijn bezoekje aan de Williams-fabriek enkele weken geleden. De manager van de Duitser Manfred Zimmerman zei dat Sutil met Force India in onderhandeling was over een contract voor 2012, maar dat hij niet tot half december wilde wachten om uitsluitsel te krijgen.

Dit uitsluitsel lijkt hij nu al gekregen te hebben. Volgens de geruchten zou Hülkenberg afgelopen dinsdag een contract voor het seizoen 2012 bij Force India getekend hebben met de optie voor nog een seizoen. Een teken hiervoor is dat Hülkenberg de laatste periode vaak is gezien bij de Force India-fabriek in Silverstone, iets wat er op kan duiden dat hij actief betrokken wordt bij de ontwikkeling van de 2012-bolide. Hülkenbergs manager Timo Gans kan het nieuws nog niet bevestigen.