Kroos: "Bayern had meer kunnen scoren"

Bayern München boekte een verrassend simpele zege op bezoek bij de Spaanse subtopper Villarreal. Volgens Toni Kroos had de score zelfs hoger kunnen uitvallen.

"We zijn blij met de 0-2 zege, maar het is duidelijk dat we meer doelpunten hadden kunnen scoren gezien de kansen die we hebben gehad. We hebben Villarreal geen kans gegeven, maar hadden zelf scherper moeten zijn voor het doel", aldus de Duitser. Kroos opende de score al vroeg in de wedstrijd, waarna Rafinha het duel in de tweede helft besliste.

Villarreal-aanvaller Guiseppe Rossi erkende dat Bayern simpelweg sterker was. "Bayern heeft een goed team, een club van wereldklasse", aldus de Amerikaanse Italiaan. "In de eerste helft deden we het goed, maar in de tweede helft waren zij te sterk. Alle credits naar de tegenstander."

Rossi wanhoopt echter niet voor het restant van de Champions League. "De groepsfase duurt lang en we hebben nog vijf wedstrijden. Dit is een team met karakter, we zullen terugvechten. We hebben nog steeds de hoop dat we het goed gaan doen."