Dochter Heather Locklear scoort eerste filmrol

De 13-jarige dochter van actrice Heather Locklear en Bon Jovi-gitarist Richie Sambora maakt binnenkort haar acteerdebuut. Model Ava Sambora heeft een rol gescoord in de nieuwe film van regisseur Judd Apatow, schrijft filmvakblad Variety.

Apatow werkt aan een nog titelloze komedie die is gebaseerd op zijn eerdere film Knocked Up. In die film, die volgend jaar juni in de bioscopen moet verschijnen, krijgt Ava Sambora een kleine rol. Ze speelt een goede vriendin van Maude Apatow, die een van de dochters van Paul Rudd en Leslie Mann speelt.

Voor Apatows nieuwe film nemen Rudd en Mann hun bekende rollen uit Knocked Up weer op zich. Mann was in die komedie uit 2007 te zien als de oudere zus van hoofdrolspeelster Katherine Heigl, die getrouwd was met het personage van Rudd. In Knocked Up raakte Heigls personage na een wilde nacht zwanger van Seth Rogen. Of Heigl en Rogen terugkeren, is nog niet bekend.

Wel is duidelijk dat onder meer Megan Fox, Jason Segel en Melissa McCarthy hebben getekend voor de nog titelloze film. Wat het verhaal wordt van Apatows nieuwe komedie, is nog een groot geheim.