Sterren komen in actie na drama gezin

Justin Bieber, Kim Kardashian, Ellen DeGeneres en Britney Spears zijn enkele van de sterren die de actie Show Your Hearts steunen. Met de campagne wordt geld ingezameld voor drie kinderen die door een auto-ongeluk hun ouders verloren en zelf zwaargewond raakten.

De beroemdheden roepen hun fans via verschillende sociale media op om geld te doneren aan Show Your Hearts. De opbrengst van de actie gaat naar een fonds dat is opgericht ten bate van de opvoeding van de 8-jarige Aaron, 9-jarige Peter en hun 6-jarige zusje Willa.

"De familie heeft onze hulp nodig. Wat een tragisch verhaal", laat Kim Kardashian weten via Twitter. "Help mij aandacht te vragen voor een familie die onze hulp nodig heeft", roept Justin Bieber op. Basketbalteam de Houston Rockets, uit de woonplaats van het gezin, heeft een aparte inzamelingsactie opgezet.

Het auto-ongeluk vond plaats op 2 juli in de Amerikaanse staat Texas. De ouders van de drie kinderen kwamen daarbij om het leven. Aaron en Peter raakten verlamd en Willa gewond.