Beckhams doen stortvloed babycadeaus de deur uit

David en Victoria Beckham vinden het vreselijk dat ze worden overspoeld door een groot aantal babycadeaus. Vanwege de geboorte van dochter Harper ontving het duo honderden presentjes, maar die doen ze resoluut de deur uit, weet de Britse boulevardkrant Daily Mail.

Volgens een vriend van de Beckhams puilt de brievenbus al uit sinds Victoria haar zwangerschap in januari bekendmaakte. Vooral bedrijven proberen het sterrenkoppel te paaien, in de hoop dat de twee met hun producten gaan rondlopen. De Beckhams willen echter geen promotiemachine zijn en sturen de cadeaus, waaronder een dozijn kinderwagens, terug of schenken ze aan een goed doel.

"Het kost dagen om uit te zoeken wie wat heeft gestuurd en het vervolgens terug te sturen", weet de vriend. "Daarom gaat bijna alles naar goede doelen." David en Victoria kregen naar verluidt voor duizenden euro's aan speelgoed en kleding binnen.

De dochter van David en Victoria werd begin juli geboren. Het koppel had al drie zoons: Brooklyn (11), Romeo (8) en Cruz (5).