Michael wil graag in de F1 blijven

Eerder deze week werd bekend dat onder meer Sam Michael het Formule 1-team van Williams eind dit jaar zal gaan verlaten. De technisch directeur diende zijn ontslag in na de slechte seizoensstart voor het team uit Grove, maar klaar met de sport is hij zeker niet. Hij hoopt bij een andere renstal aan de slag te kunnen.

"Vooralsnog ben ik vastberaden om mijn periode bij Williams professioneel en waardig af te sluiten met respectabele prestaties. Dat is het enige dat momenteel telt. En ik zeg dat omdat ik veel bewondering heb voor alle fantastische mensen waarmee ik hier samen heb gewerkt," zei Michael tegen Autosport.

"Ik ben niet teleurgesteld over mijn tijd bij Williams, integendeel. Ik heb hier tien prachtige jaren doorgebracht, maar ik ben klaar voor nieuwe uitdagingen. Emoties zijn er wel, maar ik diende drie weken geleden mijn ontslag al in, dus dat gedeelte heb ik reeds achter de rug. Ik hou van de Formule 1 en racen is mijn leven, en ik wil voor langere termijn in deze sport blijven."