Casillas gelooft nog in landstitel

Real Madrid-doelman Iker Casillas gelooft er nog in dat zijn club de acht punten acherstand op rivaal Barcelona kan wegpoetsen en zo de titel kan veroveren.

Barcelona (3-1) en Real Madrid (3-0) wonnen beiden hun competitiewedstrijd gisteravond en zo zijn de Catalanen weer een speelronde dichter bij de landstitel en heeft Real een wedstrijd minder om Barça in te halen. Met nog zeven wedstrijden op de kalender - waaronder het onderlinge treffen in El Clásico - heeft Real een zware klus aan het achterhalen van de titelhouder.

Toch is keeper Iker Casillas vol vertrouwen. ''We moeten blijven focussen op winnen en punten vergaren zodat niemand kan denken dat de competitie al gespeeld is. Het zal moeilijk zijn om kampioen te worden, maar je weet nooit wat er kan gebeuren. Eén wedstrijd of misstap kan alles doen veranderen'', aldus Casillas.

Volgende week staat El Clásico op de agenda, maar eerst moet Real Madrid nog naar Londen voor het Champions Leauge-treffen met Tottenham Hotspur. Na de 4-0 zege in eigen stadion lijkt dat slechts een formaliteit. Casillas wil daar niets van weten en legt de focus eerst op The Spurs, alvorens hij zich op de wedstrijd tegen Barça richt. ''Het lijkt erop dat we doorgaan, maar alles kan gebeuren. Laten we over Barcelona praten ná Londen.''