'Britney Spears is een man'

De echte fans weten het zeker. Britney is een man. In haar nieuwste videoclip 'Till The World Ends' maakt de diva gebruik van een stand-in, die van het mannelijk geslacht zou zijn.

"Het is heel zeker niet Britney, het is duidelijk een man", zo reageert een fan. "Ik pauzeerde de video even en toen zag ik het. Ik was eigenlijk erg verbaasd, die persoon lijkt helemaal niet op haar."

Even later in de clip wordt er weer gebruikgemaakt van een een dubbelganger, maar deze keer is het wel een vrouw. De echte fan kan namelijk als geen ander hun idool herkennen. "Het is een feit dat het Britney niet is", is er op een fansite te lezen. "Ik begrijp niet waarom ze een ‘body double’ gebruikt, ze haalt er geen voordeel uit." Andere fans denken dat Spears zelf niet meedanst in de clip omdat ze last heeft van haar knie.

De regisseur van de clip heeft laten weten dat er twee versies van de clip zijn. Eentje waarin er ruig wordt gedanst, en eentje waar het er rustig aan toegaat. De fans gaan nu uitpluizen wanneer in welke clip een stand-in is gebruikt.


Britney een man? Overtuig jezelf!