C.Ronaldo mogelijk toch tegen Tottenham

Real Madrid-aanvaller Cristiano Ronaldo is op tijd hersteld van zijn hamstringblessure. Althans, dat heeft de sterspeler zelf gezegd tegen zijn trainer José Mourinho.

De medische staf van de Madrilenen is echter niet overtuigd van de laatste testen die de Portugees aflegde. De doktoren vrezen dat Ronaldo's blessure aanstaande dinsdag tegen Tottenham Hotspur erger kan worden, waardoor de aanvaller de rest van het seizoen zou kunnen missen.

Real Madrid-trainer José Mourinho vroeg aan zijn vedette of hij fit genoeg zou zijn voor de clash in het kader van de kwartfinale in de Champions League, schrijft El Mundo Deportivo. De voormalig speler van Manchester Unitede antwoordde daarop dat hij eventueel met een injectie zou spelen om de pijn te verzachten.

Voor Real Madrid staat een belangrijke periode te wachten. De club is nog op alle vlakken actief en heeft iedere speler hard nodig. Met name het gemis van Cristiano Ronaldo valt de ploeg zwaar. Afgelopen weekend werd er een ontluisterende nederlaag tegen Sporting Gijón geleden (0-1).