Vermoedelijk weer versterkingen voor Chelsea

Ron Gourlay, algemeen directeur van Chelsea, geeft te kennen dat de club komende zomer waarschijnlijk weer grote aankopen zal doen. Naar verluidt gaat Chelsea-eigenaar Roman Abramovich weer flink in de buidel tasten om nieuwe spelers naar Londen te halen. De afgelopen transferperiode versterkten The Blues zich al met Fernando Torres en David Luiz.

"Roman is ambitieus, zoals altijd. Er is geld beschikbaar voor versterkingen, we kunnen ons dus op de toekomst richten. We staan als de juiste spelers op het goede moment beschikbaar voor ons zijn. Torres en Luiz waren op het juiste moment beschikbaar en daar hebben wij op ingespeeld."

Ook liet Gourlay weten dat coach Carlo Ancelotti onder druk staat, maar dat is iets waar de Italiaanse oefenmeester mee moet leven, zo vindt Gourlay.

"We begrijpen dat het moeilijk is om elk jaar prijzen te winnen, maar we weten ook dat het voor een club erg belangrijk is om in latere stadia mee te vechten om titels. We hebben veel geld geïnvesteerd in de opleiding en de selectie. Dat is een druk waar je dagelijks mee te maken krijgt als je als coach werkzaam wilt zijn bij Chelsea."