Ten Rouwelaar: ''Examen volbracht''

Jelle ten Rouwelaar verloor gisteravond met NAC Breda met 0-1 van FC Groningen. Toch kon de keeper, die deze week werd opgeroepen voor Oranje, niet helemaal ontstemd zijn. "Ik ben teleurgesteld. Ik denk wel dat Groningen vandaag verdiend heeft gewonnen. Maar ik ben teleurgesteld dat we de punten niet thuis hebben kunnen houden", aldus Ten Rouwelaar na afloop van de wedstrijd in gesprek met de NOS.

Zijn selectie voor Oranje deze week zorgde ervoor dat de keeper niet helemáál teleurgesteld was. "Je kunt niet onder stoelen of banken steken dat ik heel erg blij ben met mijn eigen prestaties en de selectie voor Oranje. Je weet dat iedereen naar je kijkt, dan ben blij dat je goede wedstrijd keept. Je weet hoe het gaat in de praatprogramma's als je vandaag onder een bal doorgaat. Gelukkig heb ik het examen volbracht en kan ik tevreden zijn met mijn eigen prestaties", vervolgt de 30-jarige doelman

De oproep voor Oranje komt voor hem op het juiste moment. "Ik weet hoe het was met Jong Oranje om even weg te zijn van de club. Zeker als het slechter gaat is dat even lekker. Dat ga ik nu weer voelen", besluit de voormalig PSV'er.