De FOK! F1-manager 2011 is er!

De FOK! Formule 1-manager 2011 is weer van start! Je kunt weer met een team van twee coureurs, een chassis en een motor samenstellen. Daarmee kun je punten halen voor de plek waarop die onderdelen in een F1-grandprixweekend zijn geëindigd. Voor die punten krijg je geld, waarmee je je team kunt verbeteren.

De onderdelen variëren in waarde, al naar gelang ze beter of slechter gepresteerd hebben in een raceweekend. Dit seizoen hebben we een nieuw systeem rondom de waardeaanpassing geïntroduceerd. Met dit systeem wordt, naarmate het F1-seizoen vordert, de aanpassing van die waarden meer geleidelijk. Bovendien is de aanpassing meer dan vorig seizoen gebaseerd op de prestaties die de onderdelen door het seizoen heen halen. Lees meer hierover in de speluitleg.

Om je direct in te schrijven voor de FOK! Formule 1-manager klik je hier. Kijk ook bij de speluitleg of de puntentelling, en als je nog andere vragen hebt, kun je terecht bij de FAQ. Je kunt ook een pm sturen aan FOKmanagers (zonder uitroepteken), of een bericht achterlaten in het speciale F1-manager 2011-topic in het Autosport- en motorsport-forum.

Wil je meespelen, maar heb je nog geen account op FOK!? Registreer je dan hier!

Let op! De eerste managerronde sluit op vrijdag 25 maart 2011 om 23:59 uur. Zorg dat je voor die tijd je het door jou samengestelde team hebt opgeslagen.

Houd de prijzenpagina in de gaten, want zodra bekend is wat je kunt winnen, zullen we dat daar publiceren.

We wensen je veel plezier met het seizoen 2011 van de FOK! Formule 1-manager!