Steve Carell moet filmhuwelijk Meryl Streep redden

De Amerikaanse komedie-acteur Steve Carell is in onderhandeling om de rol van therapeut te spelen in Great Hope Springs, schrijft de Amerikaanse filmsite Deadline. Meryl Streep heeft al getekend voor de film en speelt een vrouw wier huwelijk op de klippen dreigt te lopen. Carell zou de rol van haar huwelijkstherapeut spelen.

De film wordt geregisseerd door David Frankel, die Streep in 2006 regisseerde in The Devil Wears Prada. Wie de echtgenoot van Streep gaat spelen is nog onbekend. De film gaat over de pogingen die het stel onderneemt nader tot elkaar te komen.

De 48-jarige Carell maakte vorig jaar bekend te stoppen met de Amerikaanse tv-serie The Office US, waarin hij de hoofdrol speelde. Hij wil zich meer richten op speelfilms. Zijn nieuwste project is de film Crazy, Stupid Love met Julianne Moore. Deze film komt dit jaar uit.

Het scenario van Great Hope Spring is geschreven door Vanessa Taylor, die eerder scripts schreef voor tv-series als 'Everwood' en 'Alias'. De film wordt in augustus opgenomen. Wanneer Great Hope Springs in de bioscopen draait, is nog onduidelijk.


Steve Carell moet filmhuwelijk Meryl Streep redden (Foto: Novum)