FOK!sport Winterstop Quiz: Ronde 2

De eerste ronde van de FOK!sport Winterstop Quiz is inmiddels achter de rug. De tweede ronde staat inmiddels op het punt van beginnen, maar voordat we starten, krijg je eerst nog een soort van tussenstand.

RQZ, Paul-89, Abdoe en Gvdw78 waren de enigen, die alle vragen uit de eerste ronde van een correct antwoord hadden voorzien. Alle overige deelnemers hadden één of meerdere fouten. De antwoorden op de vragen uit de vorige ronde zijn in het topic in VBL nog eens na te lezen.

De vragen voor ronde 2:

11) Vorig seizoen werd er in de Champions League in de laatste speelronde van de eerste ronde zowel op dinsdag als woensdag gescoord door een keeper. Welke keepers waren dat?
12) Bij Heracles Almelo spelen dit seizoen twee spelers samen die in de finale om de landstitel bij de amateurs in 2008 tussen FC Lisse en Hollandia elkaars tegenstanders waren. Wie zijn dit?
13) Tegen welk land maakte Danny Koevermans in 2007 zijn enige interlandgoal?
14) Wie werd vorig seizoen topscorer van de gehele Hoofdklasse?
15) Welke in Hendrik-Ido-Ambacht woonachtige speler debuteerde vorig seizoen in het eerste elftal van Sparta Rotterdam?
16) Welke AC Milan-spits werd ooit geschorst wegens dopinggebruik en kwam met de creatieve smoes dat het verboden middel in zijn lichaam was gekomen na het oraal bevredigen van zijn vriendin?
17) Welke Vitesse-speler liep naar eigen zeggen een transfer naar Feyenoord mis omdat ze er pas bij de onderhandelingen achterkwamen dat hij rechts- ipv linksbenig was?
18) Welke Hongaar stapte deze zomer na 6 dagen al op als trainer van RBC Roosendaal?
19) Hoe heet de Nigeriaanse topscorer van UD Alméria, die enkele jaren terug naar Ajax wilde en toen weigerde voor zijn Poolse club Wisla Krakow te spelen?
20) Wie gaf VVV-Venlo in 2007 de gouden tip om Keisuke Honda te contracteren?

Inzenden

Stuur je antwoorden op bovenstaande vragen vóór maandag 3 januari 20:00 uur naar sport[at]fok.nl o.v.v. Antwoorden ronde 2! Vergeet in deze mail ook niet om je username op FOK! te vermelden! Als deze er niet bijstaat, worden je antwoorden niet gecontroleerd!

De vragen van ronde twee zijn ook deze keer weer door redactielid methodmich bedacht. Uiteraard wensen we je in deze ronde veel succes toe!