Fletcher ziet niveau Premier League stijgen

Darren Fletcher verwacht een spannende titelstrijd in Engeland. De middenvelder van Manchester United denkt dat de Premier League sterker en sterker wordt.

Chelsea, Arsenal en Manchester United staan binnen drie punten van elkaar. Afgelopen weekend verloor Chelsea onverwacht van Sunderland (0-3) en liet United dure punten liggen bij Aston Villa (2-2).

Fletcher heeft daar wel een verklaring voor. "Het standaard in de Premier League is omhoog gegaan. Teams worden beter. De competitie is zwaar. Vorig seizoen merkten we dat al, toen we veel meer punten lieten liggen dan andere jaren. Voorheen was een top-vier plaats wel zo goed als zeker, maar nu zijn er veel meer teams in de race."

"We weten dat het een lang, zwaar seizoen gaat worden en we willen Chelsea niet te veel voorsprong geven", vervolgt Fletcher op de website van The Red Devils. "Het zal dan moeilijk worden om nog terug te komen. Er is nog een lange weg te gaan. Het is nu belangrijk om te gaan winnen en een mooie reeks neer te zetten."