"Capello moet Carroll vroeg of laat selecteren"

Voormalig Engels international Alan Shearer verwacht dat Newcastle United-spits Andy Carroll ook bij The Three Lions kan imponeren.

Shearer, all-time topscorer van Newcastle, denkt dat de jonge Carroll in de toekomst belangrijk wordt voor de Engelse nationale ploeg. Bondscoach Fabio Capello zou overwegen de aanvaller van Newcastle te selecteren voor de oefeninterland tegen Frankrijk. Carroll was onlangs matchwinner voor Newcastle tegen Arsenal (0-1).

Shearer vindt dat de 21-jarige spits klaar is voor de Engelse ploeg. "Een maand geleden had ik gezegd dat hij nog niet zover was. Maar hij wordt met de wedstrijd beter", zei de oud-international tegen Evening Chronicle. "Je kunt zijn ontwikkeling niet negeren. Maar hij is wordt steeds beter. Hij leert steeds meer bij en wordt volwassen."

"Capello moet hem vroeg of laat selecteren. Ik zou het geen verrassing vinden als het nu al gaat gebeuren. Ik ben erg onder de indruk van zijn spel. Hij heeft een geweldige start van het seizoen. Trainer Chris Hughton heeft gezegd dat er een tijd komt dat hij minder scoort. Dat hoort ook bij de ontwikkeling, maar op dit moment is hij geweldig."