Wisgerhof verwacht geen ernstige blessure

FC Twente-aanvoerder Peter Wisgerhof viel woensdag in de eerste helft van het Champions Leagueduel tegen Werder Bremen uit. Voordat de verzorging bij Wisgerhof was aangekomen, maakte hij al het gebaar dat hij gewisseld moest worden.Toch verwacht hij niet lang uitgeschakeld te zijn.

Trainer Michel Preud'homme peinsde er gisteravond in Enschede niet over om de verdediger door te laten spelen. "Het ging niet meer. Als je dan forceert loopt je een scheuring op", zei hij na afloop.

Wisgerhof is sinds zijn komst naar Enschede tot een belangrijke speler verworden. De van NEC overgekomen speler zat zelfs voor het eerst bij het Nederlands elftal. De verdediger zelf denkt er komend weekend al weer te staan, al zal onderzoek dat uit moeten wijzen. "Ik denk dat ik zondag tegen ADO wel weer kan meedoen," zei hij tegen Voetbal International.

Bryan Ruiz leek eveneens niet ongeschonden uit de strijd te zijn gekomen. De Costa Ricaan kreeg in de eerste helft een beuk in zijn zij en had daar nog lang last van. Hij hoefde uiteindelijk niet gewisseld te worden.