Sega beloont die-hard Sonic-fans

Sonic the Hedgehog 4 is beschikbaar voor verschillende platforms. De snelle egel springt en rent op de PS3, Xbox 360, Wii en iPhone. Als je een echte Sonic-fan bent en je meer dan één versie van de game koopt, heeft Sega een klein bedankje voor je. Sega vraagt fans om foto's waar te zien is dat ze meerdere Sonic 4-games bezitten en in ruil hiervoor krijgt de inzender een beloning.

De grote vraag is dan natuurlijk wat die beloning inhoudt. Als je twee of meer versies koopt kom je op een zogenaamde MVP-lijst die op hun forum, blog en website wordt gepubliceerd. Koop je de game driemaal, dan krijg je een zogenaamde call-out op de blog en website, en je mag plaatsnemen op een speciale plek, die verder nog geheim is. En de echte die-hard, die alle vier de versies van Sonic 4 koopt, wordt genoemd in een speciale video, waarin Sega's community manager Aaron Webber en brand manager Ken Balough deze die-hards bedanken. Het filmpje komt op Sega's YouTube-page en op alle sites die Sega bezit.

Als je van plan bent om zo'n 55 euro uit te geven om te bewijzen dat je trouw bent aan de game heb je tot de 27ste om op die speciale 'shout-out'-video te komen.